Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Over mij

Ik ben Suzanne, EFT-relatietherapeut, systeem-therapeutisch werker en gezinsbehandelaar. Naast mijn werk in de SGGZ heb ik mijn eigen praktijk  &Samen voor coaching en relatietherapie.

In mijn werk ben ik altijd bezig met verschillende soorten relaties: partnerrelaties, broers en zussen, vriendschapsrelaties en ouder- kind relaties. Hierin ben ik coachend, spiegelend en analyserend met als doel de ander regie te geven over keuzes en het verbeteren van de situatie waar hij of zij in verkeerd.

De basis is het systemisch werken. Dit is een benadering waarbij we dieper ingaan op wat er binnen en tussen mensen gebeurt. We onderzoeken de patronen, interacties en dynamieken die zich hebben ontwikkeld. Deze kunnen niet los worden gezien van de context, geschiedenis, levensgebeurtenissen en de omgeving.

Deze processen gaan hand in hand met zowel krachten als kwetsbaarheden. Deze verdienen een liefdevolle en veilige plek binnen elke relatie. Door zicht te krijgen op deze processen, kun je ervaren waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmerd in je contact met anderen, ontwikkeling en groei. Hoe leer je van het verleden en wat wil je meenemen? Hoe doe je het anders? Hoe neem je zelf de regie? Met als doel zelf regie krijgen over je gedrag en emoties en bewuster de partner, vriendin en/of ouder te zijn die je wilt zijn.

In mijn sessies hoop ik dat je je op je gemak voelt. Graag wil ik samenwerken aan een veilige situatie, met verbinding, een open communicatie om zo te doen wat er nodig is, zodat je vertrouwen krijgt in jezelf en in elkaar.

Praktijk-&-Samen-Coaching-en-relatietherapie2e3775cb-b75e-4dc2-b1c4-eaefb5f4f1f3

WATCH VIDEO

Registraties

NVRG-14543

SKJ: 100001115

Diploma's en Certificaten